TOC PREV NEXT INDEX INDEX

Een nieuw email adres aanmaken

U kunt een nieuw email account aanmaken op twee manieren:

De volgende sectie biedt gedetailleerde instructies voor het aanmaken van het nieuwe email account vanuit de Email sectie van SiteControl.

Elke email username moet uniek zijn. Als een email naam die u wilt gebruiken als als user op de mailserver bestaat, dan kunt u een email alias aanmaken om om dit probleem heen te werken. Zie voor de details Een email alias aanmaken .

Om een nieuw email adres aan te maken in de Email sectie:

1. Klik in SiteControl's hoofdwindow op Email . De Email hoofpagina verschijnt.
  2. In de Email Addresses box, klikt u op de Maak een Nieuw Email Adres aan link. De Maak een Email Adres aan pagina verschijnt.
  3. In het Nieuw Email Adres veld typt u de nieuwe naam in voor het email account.
  4. Selecteer de Nieuw Account actie en klik op Add Action . De Voeg Nieuwe User toe pagina verschijnt.
  5. Geef de username en het wachtwoord voor dit account op en bevestig het wachtwoord ter controle.
  6. Selecteer het account type. Zie voor gedetailleerde informatie Een nieuw gebruikersaccount aanmakent .
  7. Klik op Add .

De nieuwe user account een bijbehorende email account worden aangemaakt.

Hostway B.V.
support@hostway.nl
Copyright ©2002. Hostway Corporation.
All Rights Reserved.

TOC PREV NEXT INDEX INDEX